Btc Haber

 


Bitcoin'e henüz yeni yatırım yapacak insanların merak ettiği konuların başında Bitcoin fiyatı neye göre artış gösteriyor ve neye göre düşüyor. Bilindiği üzere coinlerin ilki olan Bitcoin, bu piyasanın babasıdır. Her kripto para da olduğu gibi Bitcoinde de yükselme ve düşüşler söz konusudur. Bunun tüm nedenlerini açıklamak mümkün değildir. Zira bunu bilmek de mümkün değildir. Yalnız bilinen bir gerçek vardır ki o da arz ve talebin Bitcoin fiyatlarını doğrudan etkiliyor olmasıdır. Örnek vermek gerekirse Bitcoin'e yatırım yapacak insan sayısının fazla olması halinde Bitcoin fiyatı da yükselecektir. Tam tersi olarak düşünelim insanlar ellerindeki Bitcoin’i satıyorsa da fiyat düşecektir. Bu yüzden Coin360 ve Investing gibi platformlar üzerinden grafikleri bu bağlamda incelemeli ve aynı zamanda Bitcoin ile ilgili haberleri sık sık takip etmekte fayda olacaktır.

 

Btc haber coin haber fark etmeksizin, yatırım yaptığınız coinleri takip etmeniz zaten gerekmektedir. Zira Elon Musk’ın bir açıklaması ile birlikte fiyatların ani düşüşe yada ani yükselişe uğradığını hepimiz bilmekteyiz. Gündemi takip etmek bu yüzden şarttır.

Büyük Oyuncular da Fiyatı Etkiliyor

 

Bir de kaldıraç sisteminin özelliklerinden olan x 100 gibi devasa işlemler Bitcoin fiyatlarını etkilemektedir. Nitekim büyük şirketler veya milyonerler kaldıraç sistemini yanlış kullananları cezalandırmaktadır. Piyasayı manipüle eden bu kişiler kendi ceplerini de böylece doldurmaktadırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları