Havadan Sudan Sohbet Etmek

 


Çoğu kişi sohbet başlangıcında ya da sırasında havadan ve sudan bahsetmekten nefret eder. Özellikle içine kapanık, çekingen insanlar için bu bir fobidir. Ancak konuşacak bir şey kalmadığında ya da sohbeti başlatamadığınız havadan sudan konuşmak durumun kurtarıcısı olabilir. Önemsiz şeylerden laflamaktan kaçınmamalısınız.

 

Ünlü yazar Davis Burkus havadan sudan sohbet etmenin nazik bir davranışın ötesinde çok daha fazla anlam ifade ettiğini söylüyor. Hatta havadan sudan sohbet hayatın farklı alanlarında başarıya ulaşmanız için kilit bir nokta olarak görülüyor. Havadan sudan sohbet etmekten sürekli kaçıyorsanız ve nefret ediyor olabilirsiniz. Bu durum sizin pek çok soysal etkileşimden kendinizi soyutladığınız manasına geliyor. Tanışma ve chat uygulamalarında bile muhabbete başlarken havadan ve sudan sohbet edilerek muhabbete başlanır.

 

Birkaç basit metod ve cümle ezberleyerek, havadan sudan muhabbet etmek konusunda nasıl daha iyi olunacağını öğrenebilirsiniz. Bu şekilde yeni tanıştığınız kişiye olumlu bir ilk izlenim bırakmış olursunuz..

 

 

Havadan Sudan Sohbet Prensipleri

Havadan sudan muhabbet açmak ve bu konuda nasıl daha iyi olabilirsiniz merak ediyorsanız, bu mevzunun bazı prensipleri vardır. Bu stratejik ipuçları uygulayarak sizde ortamlarda sohbet başlatabilirsiniz.

 

İlk önce kafanızdan havadan sudan sohbet etmenin gereksiz bir şey olduğu algısını çıkarıp atın. Hayatınızda muhabbet ettiğiniz her insan sizin için benzersiz fırsatların kapısını açabilir. Belki de sohbet ettiğiniz kişi sizin gelecekteki en iyi dostunuzdur. Bu prensip sadece gerçek hayatta değil mobil chat uygulamalarında da geçerlidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları