980 UC

 


Tüm dünyada ve ülkemizde beğenerek oynanılan ve oynarken de vaktin nasıl geçtiği anlaşılamayan PUBG, her geçen gün kullanıcı sayısını arttırmakta ve oyun dünyasında çok fazla taraftar toplamaktadır. Oyunun kullanıcıları, oyunu fazlasıyla sahiplenmekte ve her girdikleri ortamda oyunu ellerinden düşürmemektedir. Oyunun bu denli yoğun bir kitle tarafından ısrarlı takibi, oyunun her geçen versiyonunda farklı özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmasını beraberinde getirmektedir.

Bugün birçok oyun, içerisinde sanal bir mağaza bulundurmakta ve bu sanal mağazadan çeşitli yollarla alışveriş yapılmasını sağlamaktadır. Bu durum PUBG için de geçerli olup UC (Unknown Cash) adı verilen sanal paralarla mağazadan dilendiği gibi alışveriş yapılabilmektedir. UC, internet mecrasında çeşitli platformlardan gerçek parayla temin edilebilen bir sanal para mekanizmasıdır. 980 uc toplu bir şekilde alınıp bu sanal paralarla mağazadan karaktere yönelik istenilenler alınabilir.

980 uc şeklinde yapılan toplu sanal para alımı, pek çok kullanıcı açısından avantajlı görülen bir durum olup oyuncular bu fırsatlardan yararlanmak için elinden geleni yapmaktadır. Böylelikle oyun içerisinde daha büyük miktarlarda sanal paraya sahip olup onu da diledikleri gibi tasarruf edebilmektedirler.

980 uc, farklı internet sitelerinde değişik fiyat aralıklarından satışa sunulmaktadır. Toplu alınan sanal paralar, sürekli sanal para teminiyle uğraşmanın önüne geçer ve sahip olunan büyük miktardaki sanal para sayesinde, karakterin daha güçlü olması sağlanmış olur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları