Exxen Bedava İzle

 


Exxen, 2021 yılında Acun Ilıcalı tarafından kurulmuştur ve yayıncılık hayatına bambaşka bir soluk getirmiştir. Exxen TV platformu üzerinde birçok eğlenceli ve hoş program bulunmakta olup bu programlardan bazılarını saymak ve onlardan kısaca bahsetmek gerekirse şu şekildedir:

·        TOLGSHOW

Tolga Çevik’in başrolde bulunduğu bir skeç & talk-show programıdır. Fırat Doğu Parlak’ın anlatımıyla sunulan program, 2021’de internet platformu Exxen’e geçmiş ve TOLGSHOW filtresiz adı ve yeni bölümleriyle başlamıştır.

·        Konuşanlar

Ocak 2021 döneminde YouTube platformundan Exxen’e transfer olan Hasan Can Kaya, ülkemizdeki bütün dijital platformlar arasında en çok izlenme sayısına ulaşmıştır. Ünlü komedyen, Konuşanlar adlı talk show programıyla ocak ayından bu yana 40 milyonun üzerinde izlenme sayısıyla rekor kırmıştır. Konuşanlar, bambaşka bir formata sahip olup büyük bir hayran kitlesine hitap etmektedir.

·        Sesli Güldüm

Uzun seneler tiyatrolarda oyunculuk yaptıktan sonra çocukluğunun geçmiş olduğu mahalleye dönüş yapan Gül, babadan kalma tiyatronun önündeki parkta oynayan çocuklarla tanışınca bambaşka şeyler olur. Tanıştığı yetenekli çocuklar ve Gül birleşerek birbirinden eğlenceli skeçler üretmeye başlarlar ve böylece Sesli Güldüm tiyatrosunu oluştururlar.

·        Rol Kes

Rol Kes programının formatı içerisinde birbirinden farklı mücadeleler ve komik şakalar yer alır. Exxen bedava izle kapsamında izlenebilecek program, son derece eğlenceli bir formatı seyircilerle buluşturuyor. Seyircinin de böyle bir formattan hoşlanacağına kesin gözüyle bakılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları