Horary Astroloji Nedir


Bir sorunun cevabını bulunduğu zaman dilimindeki yıldız haritasının aracılığıyla Horary astroloji dalı tarafından gerçekleştirilmektedir. Günümüzde oldukça ilgi görmektedir. Ünlü astrolog Ebru Tansoy adlı kişinin de uzman olduğu daldır. İnsanların hayatlarındaki dönüm noktaları hakkında bilgi verir. Dolayısıyla çok önemli bir yere sahiptir.

Son zamanlarda astroloji eğitimi veren çok sayıda yasal kurs piyasada yer almaktadır. Bunlar arasında bitirildiğinde sertifika verenler tercih edilmesinde fayda vardır. Kendi içinde birçok alana ayrılmaktadır.  Bunların içinde kariyer astrolojisi de yer alır.

Astrolojide Önemli Haritalar

Astrolojide önemli olan bazı harita çeşitleri bulunmaktadır. Aşk ilişkilerinin durumunu belirlemek için Sinastri haritası kullanılır. Hatta ilerde meydana gelebilecek sorunların öngörüsü de yapılır.

Kişilerin doğum saati Rektifikasyon adı verilen yöntemlerle bulunur. Uzmanlar insanların dönüm noktalarına neden olan olaylardan yararlanarak doğum saati öğrenme işlemini gerçekleştirir. Satürn gezegenini esas alan astrokronos da astroloji de önemli bir kavramdır. Amacı ise özellikle bireylerin ruh dünyaları hakkında bilgi vermektedir.

Astrolojide Bazı Hesaplamalar

Astrolojide horoskop olarak adlandırılan doğum haritası hesaplama çoğu kişinin merak ettiği işlemlerdendir. Bunu gerçekleştirmek için sadece üç bilgiye ihtiyaç vardır. Bu bilgiler doğum yeri, günü ve saatidir. En ufak hata bile yanlışlık olmasına neden olur. Dolayısıyla doğruluğundan emin olunması gerekir.

İnsanların hayatlarının önemli durumlarını öğrenmeye olanak tanır. İnternetten birçok siteyi kullanarak da kolay ve hızlı bir şekilde işlem yapmak mümkündür. Eğer yükselen burç bulunmak isteniyorsa da doğum tarihi ile saatinin bilinmesi zorunludur.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları