Eşantiyon Ürünler

 


Firmalar yeni kuruldukları veya yeni bir marka piyasaya sürdükleri vakit, tanıtım faaliyetini daha etkin bir şekilde gerçekleştirmek için ulaştırabildikleri her yere eşantiyon ürünler eriştirmeye çalışırlar. Ücretsiz bir şekilde temin edilen eşantiyon ürünlerin işe yarar faaliyetlerde kullanılması; reklamı veya tanıtımı yapılan firma açısından son derece olumlu bir gelişmedir. Bu nedenle tanıtım yapan firmanın, bu kıstası mutlak değerlendirmesi gerekir.

Firmalar eşantiyon ürünleri daha çok kutlama ve tanıtım günlerinde, fuarlarda, özel günlerde ve toplantılarda dağıtırlar. Ürünler, markanın ve firmanın girmiş olduğu ortamda dikkatleri üzerine çekmesini sağlar. Böylelikle hem özel gün anlamına uygun bir şekilde icra edilmiş olur hem de firma amacına uygun bir davranış sergilemiş olur.

Eşantiyon Ürünler Neden Dağıtılır? 

Firmaların ve markaların daha fazla bilinme ve hedef kitlelerini genişletme isteği, onların bunu somut faaliyetlerle destekleme eylemine girişmelerini sağlar. Bu somut eylemlerin en önem verilenlerinden biri eşantiyon ürün dağıtımıdır. Promosyon ajanda, bu ürünler arasında değerlendirilip firmalar tarafından etkin bir dağıtım ağıyla çevreye yayılır.

Firmalar yeni bir ürün piyasaya sürdükleri vakit, onun bir an evvel tanınmasını ve müşterilerin onu ihtiyaç duydukları anda almalarını ister. Bunun için yaptıkları faaliyetler arasında, promosyon malzemesi ürettirmek yer alır. Sektör bünyesinde uygun görülebilecek bir promosyon malzemesi, bu yeni ürünün etkin tanıtımını sağlar. Örneğin promosyon anahtarlık bunlardan biridir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları

Aşık Etme Duası