Hearts of Iron 4 Ülke Tagları, HOI4 Ülke Kodları

 


Hearts of Iron 4 bir strateji oyunudur. Bu oyun 2.Dünya Savaşı döneminde geçmektedir. Oyunda oyuncuların askeri strateji geliştirebilmeleri üzerine kuruludur. Oyuncular ordularını eğitmekte, fabrikalar kurmakta ve diplomasiyi de geliştirmektedirler. Oyun tüm dünyada çok sevilmekte bunun içinde yeni versiyonları çıkartılmaktadır. Online oynanan her oyunda olduğu gibi HO4 oynarken diğer ülkelere geçerek bu ülkeleri incelemek istediğinizde ülke kodlarına ihtiyaç duyulur.

Sahip olacağınız kodlar ile oyunda hile yapmayı istediğinizde ya da nasıl oynandığını ülke kodlarını kullanmanız gerekmektedir. Oyuna başlarken 1936 ya da 1939 olarak iki tarihten birini seçebiliyorsunuz. Ayrıca tarihin yanında hangi ülkeyi seçeceğinize de kendiniz karar verebiliyorsunuz. Oyunu başlatmanın ardından ise ülkenizle zafer elde etmek ve savaşı kazanmak için mücadeleyi başlatıyorsunuz.

 Eski versiyona yenilikler getiren Hearts of Iran 4 ülke tagları bularak savaşacağınız ya da ittifak yapacağınız ülkeleri seçebiliyorsunuz. Oyunda kullanılan ülke taglarını yine oyun içinde “é” tuşuna basarak öğrenmek mümkün oluyor. Oyun 2. Dünya Savaşı’nın farklı şekilde yaşanması ve farklı sonuçlar alınması için oyunculara heyecan verici bir deneyim yaşatıyor. O dönemin en ünlü komutanlarını seçerek sizinle birlikte savaşı yönetmelerini sağlayabiliyorsunuz.

HOI4 ülke kodları bilerek yeni ülkelere giriş yapabilir ve stratejilerinizi geliştirebilirsiniz. Oyuna yeni ülkeler de eklenmektedir. Oyunda belirttiğimiz şekilde giriş yaparak é simgesini yazarak ülke kodlarını öğrenebiliyorsunuz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

VDS Sunucu Satın Al

Aşık Etme Duası